Tetrick Wania

Muscle Hill - Random Destiny

Född: 2019    /    Rekord: 1.11,8    /    Intjänat: 3.073.425 SEK

Tetrick Wania tog trav-Sverige med storm när han efter en förödande startgalopp ändå hade lekstuga i Svensk Uppfödningslöpning. En magisk talang som även vann Svampen och dessutom var tvåa i Kungapokalen 2023, som fyraåring.

Oavsett resultat på banan, Tetrick Wania är halvbror med avelsfenomenet Walner! Som Muscle Hill-son för han vidare exceptionellt spännande gener som skapat världsstjärnor såväl i USA som Europa.

Tetrick Wanias mamma Random Destiny var en topphäst i sin årgång i Nord-Amerika med elva segrar, 1.10-rekord och över fem miljoner intjänat. Hon utsågs till ”Årets Treåriga Sto” i Kanada! Hennes första avkomma, Walner, var sin kulls bästa och obesegrade fram till Hambletonian, men har gjort ännu större avtryck i aveln.
Random Destiny har även lämnat miljonärerna Elmo Blatch samt treårige miljonären Vegas Wania.

Walners dominans i amerikansk avel beskrivs bäst genom titlar; hans debutkull såg tävlingsbanan som tvååringar 2021 och Walner var championhingst bland tvååringarna.
Ifjol var han championhingst för både två- och treåringar och i år, när hans första kull är fyra år, blir han Championhingst för två-, treåringar och totalt i USA!

Tetrick Wania erbjuder en unik möjlighet till blodet som är totalt dominant i USA!

Gör en bokningsförfrågan

Galleri

Videos

Svensk Uppfödningslöpning 2021 Svensk Uppfödningslöpning 2021

Avgifter

Bokningsavgift: 6.000 SEK Fölavgift: Euro 5.400

Veterinär- och stationsavgift samt moms tillkommer

Breeders Crown

Breedersbible

Testpara ditt sto med: