Muscle Hill

Muscles Yankee - Yankee Blondie

Född: 2006    /    Rekord: 2, 1:53.3; 3,1:50.1    /    Intjänat: USD 3.273.342

Som 2-åring framröstad till Årets 2-åriga travhingst under 2008 och som 3-åring framröstad till Årets 3-åriga travhingst 2009!

Under 2-årssäsongen vann Muscle Hill försök och Final i Breeders Crown på Meadowlands, försök och Final Peter Haughton Memorial, Final New Jersey Sires Stakes på Meadowlands, Bluegrass Series, International Stallion Stake, Simpson Stake; tvåa i försök till New Jersey Sires Stakes på Meadowlands.

Som 3-åring vinnare av försök och Final i Hambletonian, försök och Final Canadian Trotting Classic, Final Breeders Crown på Woodbine, World Trotting Derby, 2 heats i Kentucky Futurity, försök och Final New Jersey Sires Stakes på Meadowlands, American-National Stake och Stanley Dancer Trot.

Muscle Hill är en av de främsta tävlingshästarna som visat upp sig (21 starter: 20–1–0) och han har som avelshingst inte gjort någon besviken. Tidiga supertalanger som Southwind Frank och Mission Brief kompletteras med världsartister som Marion Marauder och Resolve, samt världsrekordhållerskan Manchego.

Muscle Hill är svår att knuffa från avelstronen. Han fortsätter leverera på högsta nivå och Rebuff räknas som kullens främsta häst, efter att ha varit favoritspelad sexa i Hambletonian kom revanschen i Kentucky Futurity. Tvåårige Oh Well har tagit hem Mohawk Million och närmar sig tio miljoner svenska kronor under sin debutsäsong. Lägg till att äldre stjärnor som When Dovescry fortsätter imponera och har passerat två miljoner dollar intjänat.

Muscle Hill är 163 cm hög.


Gör en bokningsförfrågan

Galleri

IMG_5505.JPG Muscle Hill trot.jpg muscle_hill_hu_9579.jpg

Avgifter

Bokning SEK 6 000

Betäckningar endast för andelsägare

Veterinär- och stationsavgift samt moms tillkommer i Sverige.

Breeders Crown

Breedly

Testpara ditt sto med:I samarbete med