Ideal du Pommeau

Ready Cash - Aime Moi

Född: 2018    /    Rekord: 1.11,5am    /    Intjänat: 391.050 euro

Ideal du Pommeau har alla egenskaper för att bli en framtida topphingst. Härstamningen är av ultraklass med Ready Cash som pappa och Love You-dottern Aime Moi som mamma, vilket gör övrigt ger samma korsning och stamtavla som en viss Face Time Bourbon.

Ideal du Pommeau har egna meriter av yppersta klass. Han gick obesegrad genom treåringssäsongen och klev fram som Europas bästa fyraåring när han var fullständigt förkrossande i Europaderbyt (Grand Prix de l'U.E.T.) Via tredjespår fram till positionen utvändigt ledaren klev han ifrån motståndarna på lätta hovar. Han har även vunnit Prix de Chenonceaux på Vincennes och Ideal du Pommeau lever upp till den stjärnstatus han skaffade sig redan i kvalloppet som tvååring då han travade 1.15,8!

Ideal du Pommeaus mormor Ma Crown är syster med Royal Crown 1.10,7/525.832 euro och ytterligare tre hästar som tjänat över 100.000 euro! Hon kommer ur Elitloppsvinnaren Dimitria, vilken räknas som Europas bästa fölsto och grenen har även producerat:
Face Time Bourbon
Mara Bourbon
Qualita Bourbon
Sam Bourbon
Fabulous Wood
och många, många fler!

Ideal du Pommeau har härstamning och prestation för nästa generation! Hans lätta steg, fina spänst och fantastiska inställning ger honom alla möjligheter att utvecklas till en elithäst.

Gör en bokningsförfrågan

Galleri

Videos

Grand Prix de l'U.E.T. 2022 Grand Prix de l'U.E.T. 2022

Avgifter

Bokningsavgift: 600 euro
Levande fölavgift: 6.000 euro

Veterinär- och stationsavgift samt moms tillkommer

Breedersbible

Testpara ditt sto med: