Bar Hopping

Muscle Hill - Cocktail Hour

Född: 2013    /    Rekord: 1:51,4    /    Intjänat: USD 1 292 433

Som 2-åring var Bar Hopping vinnare av försök och tvåa i finalen till New Jersey Sire Stakes, tvåa i Bluegrass Series, International Stallion Stakes, försök till Peter Haughton Memorial.

Bar Hoppings treårssäsong innehöll segrar i försök och final av Canadian Trotting Classic och Breeders' Crown på Meadowlands, segrar i consolation Zweig Memorial, Carl Erskine Trot, Bluegrass Series, försök i Hambletonian Stakes, försök i Earl Beal Jr Memorial. Tvåa kom han i Stanley Dancer Trot,  försök i Goodtimes Trot. Tredjeplatser blev det i finalen av Colonial Trot, finalen i Earl Beal Jr Memorial och Kentucky Futurity.

Bar Hoppings debutkull född 2018 har tagit Amerika med storm!
En fantastisk bredd toppas av superstjärnor som Bella Bellini 1.08,2 (1:49,4) och över två miljoner dollar intjänat! Det snackas om Elitloppet för den här damen...Hon har vunnit Hambletonian Oaks, Breeders Crown 3YO, Matron Stakes och Steele Memorial. I höstas satte hon hela eliten på plats i Breeders Crown (USD 350.000) när hon vann på 1.09,1!
Lägg till att Johan Palema vann Yonkers Trot och In Range redan övergått till avelsverksamhet med över åtta miljoner intjänat.
I kullen 2019 hittar vi kulltoppen Date Night och SIP som båda närmar sig fem miljoner svenska kronor.
Tvååringarna visar också framfötterna: French Wine noterade 1.10,2 (1:53) när han vann Kentucky Championship i Lexington och passerade 3,5 miljoner kronor intjänat.
Snittpriset i Lexington för Bar Hopping-avkommorna var fantastiska 45.444 dollar – motsvarande 450.000 kronor!

Jimmy Takter som tränade Bar Hopping har gett oss följande uttalande:
”Bar Hopping hade en otrolig speed! Jag kommer ihåg hans livs första start, jag satt bak i klungan och han travade sista halvmilen på 56 sekunder. På upploppet bad jag honom om mer speed och han hade en växel kvar! Då förstod jag att jag hade en speciell häst. Verkligen lätt att köra och Bar Hopping blev bättre och bättre ju längre säsongen gick. Hans trav var lätt och rent och han hade en underbar attityd”.

Från Perry Söderberg har vi fått detta uttalande:

"Bar Hopping är en modern typ av hingst, som är långbent, lätt och av bra storlek. Hans långa, liggande bog, fina djup och rejäla kors, gör honom till min typ av hingst. För övrigt samma typ som 2017 Peter Haughton Memorial vinnaren, You Know You Do m fl. Hingstens exteriör, psyke och fantastiska rörelser i hagen, var anledningen till att vi köpte honom som ettåring för $190.000.”

Mankhöjd 163 cm.

Gör en bokningsförfrågan

Galleri

BarHopping_USTA_2N1A0908.jpg BarHopping_USTA__2N1A6493.jpg

Videos

Breeders' Crown 3 year-old Breeders' Crown 3 year-old

Avgifter

Bokningsavgift: SEK 6.000 Fölavgift: USD 12.000

Veterinär- och stationsavgift samt moms tillkommer

Breeders Crown

Breedly

Testpara ditt sto med:I samarbete med